Een camper huren

Wilt u een camper huren waarmee u in Nederland of het buitenland op vakantie kunt? Dan bent u bij Volkswagen Campercentrum aan het juiste adres. Al sinds 2001 verhuren wij campers en vindt u bovendien de jongste huurvloot van Nederland. Elk jaar vernieuwen wij ons aanbod huurcampers zodat u altijd in een frisse en betrouwbare camper stapt.

Groot verhuuraanbod
Bij Volkswagen Campercentrum kunt u verschillende campers huren. Van klein tot groot en van standaard tot luxe.

Goed voorbereid op vakantie
Onze specialisten hebben vele jaren ervaring met camperverhuur. Als u voor het eerst een camper huurt, geven zij u graag vele nuttige en handige tips, zodat u volledig voorbereid met uw camper op pad gaat. Ook vertellen zij u over de extra services onderweg, zodat u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen komt te staan.

Huurcamper kopen: aantrekkelijke regeling
Wilt u een camper kopen? Het kan verstandig zijn om eerst eens een camper te huren. U ontdekt dan wat een campervakantie inhoudt. Wilt u een camper huren en daarna een camper kopen, dan geldt er een extra aantrekkelijke regeling.

Het Campercentrum voelt aan als een prettig bedrijf en de huurprocedure verliep probleemloos. Op de speciale avond voor huurders werden we vooraf ook prima geïnformeerd.

 

Jan en Marga Boven, met huurcamper naar Wales 

Vanaf €1.050 per week

Volkswagen camper Huren?

Een Volkswagen camper huren? Het Volkswagen Campercentrum heeft nagenoeg elk seizoen een nieuwe huurvloot met frisse, moderne en veilige Volkswagen Campers. Voorzien van zithoek, keuken, luifel en vier slaapplaatsen. Exclusief keukeninventaris en beddengoed. Indien gewenst met camperaccessoires, zoals een fietsenrek, een mobiel navigatiesysteem, een oplegmatras voor het benedenbed of een cassettetoilet. Bij ons vindt u altijd de camper die het beste bij uw gezin en reisdoel past. De Volkswagen California & Grand California rijden als een luxe personenauto en vraagt alleen een personenautorijbewijs (B).

Huurinformatie

Een California  huren bij het Volkswagen Campercentrum betekent ook goed voorbereid op pad gaan. Bij aflevering leren we u alles over het gebruik van de California en onze services onderweg. Ook kunt u hier de instructiefilmpjes bekijken en onderweg raadplegen.

Service onderweg

Bij onze vrijwel nieuwe huurcampers komt pech onderweg zelden voor. Natuurlijk zijn we er wel op voorbereid. We zijn bereikbaar tijdens kantooruren, en via een noodnummer buiten kantoortijden. Zo nodig wordt er via onze Europa Service een vervangende camper ingezet.

Spelregels voor een onbezorgde vakantie

Huurvoorwaarden

In onze huurvoorwaarden staan alle rechten en plichten op een rij. Wilt u een camper bij ons huren? Dan kunt u hier onze voorwaarden lezen.

het hele jaar door

Reserveer een huurcamper

Kies uit een Volkswagen California of een Grand California (beiden automaat).