Onze huurmodellen

Kies uit verschillende modellen bij het nr.1 camperverhuurbedrijf van Nederland! Wij zijn het enige officiële Volkswagen & Westfalia Camper verhuurbedrijf van Nederland. Ons huurseizoen loopt van april tot en met oktober. Waarbij de maanden juli en augustus als hoogseizoen worden gerekend. Wilt u buiten deze periode huren? Neem dan contact met ons op.
Volkswagen & Westfalia Bovag verhuurbedrijf
Type camper

Laagseizoen per week

Hoogseizoen per week

Volkswagen California (4-persoons)€ 950€ 1050
Volkswagen Grand California (4-persoons)

€ 1050

€ 1150

Westfalia Columbus 540 (2-persoons)€ 950€ 1050
€950 – €1050 per week

Volkswagen California (4-persoons)

De California is een zeer compacte, gebruiksvriendelijke en comfortabele camper, die onderdak biedt aan vier volwassenen. De achterbank is in een handomdraai om te klappen tot een tweepersoonsbed. Ook in het hefdak bevindt zich een tweepersoonsbed. De California combineert veel binnenruimte met de buitenafmetingen van een personenauto. Waar u ook heen trekt, de Volkswagen California biedt u vijfsterrencomfort. Altijd en overal!

€1050 – €1150 per week

Grand California 600 (4-persoons)

In de Volkswagen Grand California kunt u met maximaal vier personen overnachten. Achterin vindt u een vast bed van 1.93 x 1.36 meter en bovenin bevind zich een kinderbed van 1.60 x 1.22 meter waarbij de helft te verlengen is tot een lengte van 1.90 meter.

€950 – €1050 per week

Westfalia Columbus 540 (2-persoons)

Westfalia staat voor kwaliteit. Opvallend daarbij zijn het grote tweepersoonsbed en de riante badkamer. De voorstoelen zijn te integreren in het gezellige zitje voorin de camper. In een paar handelingen bouwt u de om tot een derde bed. De camper zit vol met bewezen technologie, zoals de comfortabele en krachtige Truma heteluchtverwarming, de uitgekiende elektrische installatie en het verzorgde watersysteem met een vuilwatertank van 90 liter. Elegant, kwalitatief en functioneel, de Columbus is het allemaal.

Met extra gemakken onderweg

Accessoires

Cassettetoilet (alleen voor California en Nugget)

€ 15,-

Fietsenrek 2 fietsen op de trekhaak

€ 25,-

Fietsenrek 4 fietsen op de achterklep
(alleen California modellen)

€ 25,-

Mobiel navigatiesysteem

€ 15,-

Oplegmatras benedenbed

€ 15,-

* Op het huren van accessoires worden maximaal drie weken in rekening gebracht