propecia cost
Main menu

Camper Huren

 


Onze modellen

Kies uit 5 modellen bij het NR1 camperverhuurbedrijf van Nederland! 
Wij zijn het enige officiële Volkswagen Camper verhuurbedrijf van Nederland.
 
 

Volkswagen California

De California is een zeer compacte, gebruiksvriendelijke en comfortabele camper, die onderdak biedt aan vier volwassenen. De achterbank is in een handomdraai om te klappen tot een tweepersoonsbed. Ook in het hefdak bevindt zich een tweepersoonsbed. De California combineert veel binnenruimte met de buitenafmetingen van een personenauto. Waar u ook heen trekt, de Volkswagen California biedt u vijfsterrencomfort. Altijd en overal! Te huur als handgeschakeld of met DSG automaat.

Boek nu! Huurtarieven

 

Westfalia Amundsen

Westfalia staat voor kwaliteit. Onlangs kwamen zij met de Amundsen 600D, die alles aan boord heeft. Opvallend daarbij zijn het grote tweepersoonsbed en de riante badkamer. De voorstoelen zijn te integreren in het gezellige zitje voorin de camper. In een paar handelingen bouwt u de om tot een derde bed. De camper zit vol met bewezen technologie, zoals de comfortabele en krachtige Truma heteluchtverwarming, de uitgekiende elektrische installatie en het verzorgde watersysteem met een vuilwatertank van 90 liter. Elegant, kwalitatief en functioneel, de Amundsen is het allemaal. 

Boek nu! Huurtarieven

 

Westfalia Columbus

De Columbus biedt veel ruimte en comfort. Zoals douche en toilet aan boord en de luxe van een achterin geplaatst vast bed (140x 197 cm). De voorstoelen draaien en vormen samen met de tweezitsbank een gezellige dinette. Liever buiten zitten? Geen probleem, de uitschuifbare 40 liter koelbox is altijd binnen handbereik. De verwarming en een groot dakluik maken het binnen altijd aangenaam. Deze riante buscamper heeft uitstekende rijeigenschappen, iedere chauffeur voelt zich er prettig. Op pad nu maar!

Boek nu! Huurtarieven

 
 

FacebookG+Twitter