propecia cost
Main menu

Camper Gebruikt

Gebruikte VW camper kopen.

Op zoek naar een gebruikte Volkswagen Camper? Camper Centrum Nederland is specialist in gebruikte campers. In onze showroom in Amersfoort vindt u altijd een brede selectie van betrouwbare campers die voldoen aan de zeven zekerheden. Met meer dan 10 jaar ervaring weten we alles van deze campers en delen we onze kennis graag met u. U komt nooit voor verrassingen te staan.

Proefrit maken

Wilt u nadere kennismaken met één van onze gebruikte campers? Natuurlijk kunt u dan bij ons een proefrit maken.

Showroom bezoeken

U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Amersfoort. Natuurlijk beantwoorden wij uw vragen ook graag telefonisch of via e-mail.

Informatie aanvragen

U kunt ook een informatiepakket aanvragen. Als u uw gegevens achterlaat op onze contactpagina, sturen wij u deze snel toe. 

Gebruikte campers van Camper Centrum Nederland. Garantie voor zorgeloze vakantiekilometers

Bij Camper Centrum Nederland vindt u altijd een brede selectie van gebruikte campers van Volkswagen, Karmann-Mobil en Westfalia, die nauwelijks van nieuw zijn te onderscheiden. Technisch gecontroleerd en met alle onderhoudsboekjes ter inzage. Op alle campers geldt een jaar Bovag-garantie en vaak is nog een fabrieksgarantie van kracht. Bij een gebruikte camper van Camper Centrum Nederland draait alles om zekerheid en zorgeloze vakantiekilometers.

De 7 zekerheden

Aan elke gebruikte camper van Camper Centrum Nederland zijn de 7 zekerheden gekoppeld.
1. Eén jaar volledige garantie of zelfs twee jaar fabrieksgarantie bij campers jonger dan een jaar
2. Campers zijn geprepareerd volgens de strenge normen van Volkswagen, Karmann-Mobil of Westfalia
3. Van elke camper is de volledige historie bekend
4. Bij pech geldt een Europese Mobiliteitsgarantie*
5. Bij garantiereparaties is er altijd vervangend vervoer*
6. Bij aankoop geldt éénmalig 15% korting op Brandrup accessoires
7. Gratis deelname aan trainingen en workshops
 
*Uitsluitend indien onderhoud en reparaties zijn verricht door Camper Centrum Nederland Inruilen camper Ook bij aanschaf van een gebruikte camper is inruil mogelijk. Dat kan een camper zijn, maar ook een personenauto of caravan. Maak een afspraak Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak om zelf onze gebruikte campers te ontdekken? Neem dan gerust even contact met ons op.

FacebookG+Twitter