Camperreizen

Iedere camperaar is per definitie individueel ingesteld. Maar een reis met mede Volkswagen California bezitters is uniek. We rijden allemaal in dezelfde camper en dat geeft een extra dimensie aan onze bijzondere reizen. Verwacht bij onze reizen geen verplichte zaken. We staan bijvoorbeeld niet in een kring en we rijden niet in colonne. U reist aan de hand van een uitgebreid roadbook en persoonlijke aandacht. Bij ons heeft u totale vrijheid maar zijn alle voorbereidingen uit handen genomen.

Campercentrum Nederland is geen reisbureau. Maar we zijn wel liefhebbers, net als u! Dus vragen wij Michel Albregts om bijzondere reizen samen te stellen. En doen we natuurlijk zelf ook mee. Unieke, avontuurlijke, kleinschalige en goed begeleide Volkswagen camperreizen, met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Die bovendien betaalbaar zijn.

Michel Albregts is de drijvende kracht achter de reizen van het Campercentrum. Hij reisde in zijn klassieke Volkswagen bus jarenlang over de gehele wereld en kent de mooiste plekjes op aarde die hij u graag wil laten zien. Door zijn enorme reiservaring en de vele reizen die hij reeds heeft georganiseerd en begeleid bent u bij hem in goede handen.

21 juli 2020 T/M 18 augustus 2020 | €3.295,- P.P.

IJSLAND

Geisers, vulkanen, gletsjers en ander natuurschoon: U kunt het allemaal van dichtbij bekijken! Ook bezoekt u drie dagen de Faeroër eilanden en bestaat zelfs de mogelijkheid om Groenland te bezoeken. Als u meewilt met deze populaire reis dan is het verstandig om niet te lang te wachten met reserveren. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal kajuiten beschikbaar.

17 maart 2020 T/M 6 april 2020 | €995,- P.P.

MAROKKO

Bezoek de koningssteden Fes, Meknes en Marrakech. Rijd per kameel door de woestijn en slaap een nachtje in een nomadentent in het zuiden van Marokko. Prachtige natuur en eeuwenoude cultuur komen deze reis samen.

5 mei 2020 T/M 4 juni 2020 | €1.699,- P.P.

CORSICA EN SARDINIË

Met uw eigen California naar twee mooie eilanden. Corsica is Frans en Sardinië is Italiaans. En tijdens deze camperreis gaan we beide eilanden uitgebreid bezoeken. Maarliefst 31 dagen zullen wij onderweg zijn om de parels van beide eilanden te ontdekken! Niet alleen de belangrijkste bezienswaardigheden, maar ook de minder bereden paden zullen wij opzoeken. Altijd opzoek naar dat ene plekje waar u zelfstandig niet gauw zou komen. Maar wél met het gemak van gemaakte reserveringen voor bijvoorbeeld overtocht, campings en excursies.

Najaar 2020 | Prijs nog niet bekend

GEORGIË, ARMENIË en IRAN

Met Campercentrum komt u op plekken waar u alleen niet zo gauw komt. Ook in landen die soms wat minder vertrouwd aanvoelen. Zoals Georgië, Armenië en Iran, op de grens van Europa en Azië. We zullen de resten van eeuwenoude culturen zien, zoals de verdedigingstorens in Mestia en de kruisstenen bij Noratus. U zult overweldigd raken van de landschappen in Armenië, van de prachtige Iraanse architectuur en de gastvrije bevolking. Deze 60-daagse reis vindt plaats in het najaar van 2020 en wordt met maximaal twaalf California ‘s gereden. In de nieuwsbrief van augustus zult u meer lezen over deze ‘reis in voorbereiding’ en krijgt u een datum van de informatieavond in Amersfoort.

Direct boeken

Wilt u op plekken komen waar u alleen niet zo gauw komt? Landen bezoeken die wat minder vertrouwd aanvoelen? En bent u niet zo dol op groepsreizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Campercentrum Nederland organiseert kleinschalige camperreizen waarbij individuele vrijheid voorop staat. Zonder colonnes dus! Bestemmingen zijn onder andere Marokko, IJsland, Corsica & Sardinië en Sicilië. Regelmatig komen daar nieuwe bestemmingen bij. U geniet van een centrale organisatie en heeft maximale vrijheid om uw eigen pad te kiezen. De praktijk wijst uit dat dat heel prettig werkt en er snel een ongedwongen band ontstaat tussen de deelnemers. Wilt u mee maar heeft u geen eigen camper? Dan kunt u mogelijk een camper huren bij Campercentrum Nederland.