COVID-19; een update na de persconferentie van 18/12/2021

Wij begrijpen dat u door de persconferentie van gisteravond (18 december 2021) vragen heeft over onze dienstverlening. Voor uw en onze gezondheid volgen wij de RIVM richtlijnen en treffen wij gepaste maatregelen. Hieronder een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden.Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Juist nu blijven we u graag van dienst!

Zijn jullie geopend?

Ja, wij houden onze reguliere openingstijden voor de werkplaats aan. Door een afspraak te maken kunnen onze adviseurs gepaste maatregelen treffen en kunnen wij de drukte spreiden.

Bent u opzoek naar een camper? Het is op dit moment niet mogelijk om onze showroom te bezoeken en u kunt zich oriënteer op onze aanbodpagina. We zijn u natuurlijk graag van dienst en blijven telefonisch en per e-mail voor u bereikbaar. We helpen u graag bij vragen, een offerte of aanschaf op afstand.

De accessoires uit onze shop zijn alleen online verkrijgbaar. U kunt uw online bestelling wel afhalen. Zodra uw bestelling klaarligt ontvangt u van ons een bericht.

Kan ik een afspraak in de showroom maken?

Het is helaas niet mogelijk om een afspraak in onze showroom te plannen. Bent u opzoek naar een camper? Op onze aanbodpagina vindt u ons volledige aanbod. We helpen u graag bij vragen, een offerte of aanschaf van een camper.

Ik heb een werkplaatsafspraak. Kan ik mijn camper ook eerder brengen?

Ja dat is mogelijk. U kunt uw camper bijvoorbeeld ook op zaterdag brengen.

Ik heb een werkplaatsafspraak. Kunnen jullie mijn camper ook halen en brengen?

Ja dat is mogelijk, en doen wij gratis. Waar u ook woont in Nederland. Neem hiervoor contact op met de werkplaatsreceptie via 033-4530882.

Kan ik mijn webshopbestelling nog bij jullie afhalen?

Heeft u van ons een bevestiging ontvangen dat uw bestelling klaarligt? Dan kunt u deze bij ons afhalen.

Kan mijn werkplaatsafspraak nog doorgaan?

Ja, de werkplaats is op onze reguliere tijden geopend. Wij vragen u om alleen te komen. U kunt eventueel gebruik maken van onze leenfietsen of haal- en brengservice.

Heeft u toch nog een andere vraag?

Voor uw en onze gezondheid houden we de volgende regels aan:

Gezondheid

Bent u verkouden, hoest u, heeft u koorts of griepverschijnselen? Zie af van een bezoek. Heeft u een afspraak? Deze kunnen wij verzetten.

Afstand

Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar en vermijd contact met de balie.

Mondkapjes

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor uw én onze veiligheid.

Plan uw bezoek

Maak telefonisch of via de website een afspraak.

Groepen

Kom alleen. Hoe minder mensen, hoe minder kans er is op besmetting.

Betalen

Betaal zoveel mogelijk met pin.

Hygiëne

Hygiëne heeft onze maximale aandacht.