propecia cost
Main menu

Ontdekken

 
Welke Westfalia Campers ontdekt u op de Kampeer en Camper Jaarbeurs?

Welke Westfalia Campers ontdekt u op de Kampeer en Camper Jaarbeurs?

Op 10 oktober opende de Kampeer en Caravan Jaarbeurs haar deuren. Voor het eerst presenteren wij ons hier als exclusief dealer van Westfalia Campers. En staan er meer modellen dan ooit. Graag belichten we deze kort, zodat u weet wat u op onze stand (A006 en A007) kunt ontdekken!

Lees verder...

De Volkswagen Grand California. Andere klasse, zelfde kwaliteit

Dit jaar heeft Volkswagen in Hannover de productiegrens van 100.000 California’s doorbroken én bestaat de Volkswagen California 30 jaar. Een prachtig jaar om de Grand California aan te kondigen, een volledig nieuwe camper in de zes meterklasse. Net als de bestaande California door Volkswagen volledig zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het bijzondere zit niet alleen in de lengte. De Grand California profiteert van 30 jaar ervaring met de California en zit bij introductie dus al boordevol reiservaring. Volkswagen wilde vooral ook vernieuwen, getuige het studiemodel XXL, dat vol zat met baanbrekende innovaties. Vele daarvan vinden we terug in de nieuwe Volkswagen Grand California, die in het voorjaar van 2019 op de markt komt.

Lees verder...

Wereldprimeur: Volkswagen Grand California

Volkswagen komt tijdens de Caravan Salon Düsseldorf 2018 met een wereldprimeur: de onthulling van de Grand California. Deze volledig nieuwe camper op Crafter-basis is door Volkswagen volledig zelf ontwikkeld en verrijkt het aanbod in de zes-meterklasse. De (Nederlandse) marktintroductie van de Grand California is gepland in het voorjaar van 2019

Lees verder...

Volkswagen onthult XXL op Caravan Salon Düsseldorf 2018

Amersfoort, 5 juli 2018 - Volkswagen heeft het studiemodel California XXL uit 2017 verder ontwikkeld tot een nieuwe en nu volledig productierijpe camper. Deze nieuwe en op de Crafter gebaseerde camper,  wordt voor het eerst gepresenteerd op de Caravan Salon Düsseldorf 2018 (24 augustus - 2 september).

Lees verder...

100.000 California's

2018 gaat de boeken in als het jaar waarin Volkswagen in Hannover de grens van 100.000 geproduceerde Volkswagen California’s doorbrak. Bovendien vestigt Volkswagen in 2018 (net als in 2017) een nieuw productierecord. Het bevestigt de groeiende populariteit van misschien wel de meest bekende compacte camper.

Lees verder...

FacebookG+Twitter