propecia cost
Main menu

Camper Centrum Reizen

“Onze bestemmingen ontstaan vaak onderweg!”

Heerlijk buiten zijn en buiten leven, dat is wat Els en Martin van den Worm beweegt om al vele jaren te kamperen. Eerst met een Alpenkreuzer, toen met lichtgewicht tentjes en sinds 2011 comfortabel met een Volkswagen California 4Motion. Zij houdt van buiten zijn, hij vooral van cultuur. Die combinatie heeft ze al op vele plekken gebracht, binnen en buiten Europa. Lees hier hun verhaal!

Lees verder...

Onlangs namen fysiotherapeut Tom Delissen en zijn vrouw Ellen Franken hun eerste eigen Volkswagen California Ocean in ontvangst bij het Volkswagen Camper Centrum. Zij hebben voorheen meerdere campers gehuurd, zowel groot als compact. “Op een gegeven moment wilden we toch een eigen camper, die voor je deur staat en waarmee je op elk moment kunt vertrekken. Door onze uitgebreide huurervaringen wisten we precies waar we op moesten letten en wat voor een camper het zou worden: een California. Lekker compact en volledig doorontwikkeld: alles past, werkt en zit op de goede plaats. We zijn er net voor de Giro di Kika mee naar Noord-Italië geweest en trokken er aansluitend nog twee weken onze eigen koers. En in september gaan we nog een weekje door Schotland!”

Lees verder...

De California is een investering in onszelf!

Het leven van Richard (46) en Ingeborg (44) is niet meer te vergelijken met vroeger. Van een jachtig bestaan kwam plotseling de bewustwording om meer van het leven te genieten. De aanzet daartoe was een plotselinge voedselintolerantie van Ingeborg, hoe vreemd dat ook mag klinken. Lees over deze wending in hun leven en welke rol de Volkswagen California daarin speelde.

Lees verder

Door mooi Marokko!

Volkswagen Campercentrum organiseerde alweer voor de derde keer een camperreis door Marokko. Gijsbert en Tonny, actieve zestigers, schreven zich op het laatste moment nog in. “We zijn eigenlijk geen mensen voor een groepsreis. Maar dit was prettig kleinschalig en in een land als Marokko is het toch wel handig als er iemand bij is die weet hoe het daar werkt. We kijken terug op een heel boeiende reis met mooie highlights, prettig gezelschap en een professionele en ontspannen begeleiding.”

 

Lees verder...

Familie van Diepen: geocaching in Frankrijk

Marja en Frank van Diepen zijn sportieve vijftigers. Kamperen met een trekkerstentje en fietsen, vroeger zeilen met hun kajuitjacht, wandelen, skeeleren, schaatsen… Ook werken zij nog: Frank als ambulanceverpleegkundige en Marja bij een tuinontwerpbureau. Nu de vier kinderen de deur uit zijn, trekken zij er weer vaker samen op uit. Marja: “Wij houden van veel spontane korte uitstapjes, met de fietsen mee. Maar zochten voor het kamperen toch wel wat meer comfort. We huurden twee weken een California bij het Volkswagen Camper Centrum en trokken ermee naar Frankrijk. Dat beviel ons zo goed, dat we direct daarna onze eigen Volkswagen California kochten. Daar hebben we twee maanden mee overwinterd in Spanje!”

 

Lees verder...

FacebookG+Twitter