Welke Volkswagen en Westfalia Campers ontdekt u op de Kampeer en Camper Jaarbeurs 2019?

Van 9 tot en met 13 oktober 2019 is er weer de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. En kunt u zich weer uitgebreid oriënteren op campers en alles daaromheen. Wij staan er met vijf campers, de Grand California 600, de California Coast en Ocean en de Westfalia’s Sven Hedin en Amundsen 4×4 Offroad. De laatste twee passen natuurlijk helemaal in het beursthema Offroad en winterkamperen. Kom langs en ontdek ze zelf op de KCJ!

Volkswagen California Ocean op de KCJ 2019

Volkswagen California Coast en Ocean
De California is al decennialang de maatstaf in zijn klasse. U kunt er twee uitvoeringen ontdekken: de comfortabele Coast en de luxueuze Ocean. Beide uitvoeringen hebben een volwassen keuken en slaapplaatsen voor 4 volwassenen. Het hefdak van de Coast is handbediend (gasdrukveren), dat van de Ocean elektrisch bediend. Ook heeft de Ocean dubbel glas in het woondeel, 3-zone airco, stoelverwarming en vele stilistische details. Alle verschillen vindt u elders op deze website. Er is al een California Coast vanaf 59.995 euro.

Volkswagen Grand California op de KCJ 2019

Grand California 600
Groter maar toch compact. Dit is echt een camper van de nieuwe generatie, met alle opgedane ervaring van Volkswagen erin verwerkt. Met een licht en modern interieur, een complete badkamer met toilet, een ruim tweepersoonsbed met naar wens twee hoogslapers, complete keuken met koelkast/vriesvak en naar wens ook in two-tone lakkering. Heel bijzonder is het aantal elektronische rijassistenten dat standaard en optioneel leverbaar is op de Grand California. Dat voorkomt erg veel schade en letsel.

Westfalia Sven Hedin op de KCJ 2019

Westfalia Sven Hedin
De stoere Sven Hedin is gebaseerd op de zes meter lange Volkswagen Crafter en is echt een camper voor langere tochten. Alles is aan boord, met een beproefde indeling. Opvallend is het uitklapbare voeteneinde (Pop-Out) van het dwars geplaatste tweepersoonsbed. De keuken heeft zelfs twee compressor koelboxen van 70 liter. Verwarming gaat met een standkachel plus optionele vloerverwarming. Ook geschikt voor gebruik in de wintermaanden.

Westfalia Amundsen 4x4 offroad op de KCJ 2019

Amundsen 540D 4×4 Offroad
Dit is wat je noemt een opvallende verschijning. Met deze vierwiel aangedreven en hoog geveerde Amundsen kunt u alle wegen bedwingen, inclusief de niet gebaande paden. Ideaal als u dat mooie plekje wilt bereiken waar niemand anders kan komen. Qua voorzieningen heeft deze camper alles van de ‘gewone‘ Amundsen 540D. Dus met drie slaapplaatsen, complete keuken en aparte badkamer. Ook is er een Optisch & Functiepakket dat deze Amundsen nog meer uitstraling geeft. Uitsluitend in combinatie met de 96kW/130pk dieselmotor en handgeschakelde versnellingsbak.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.