California 25 jaar Jubileumshow (2013)

25 jaar Volkswagen California, met drie generaties en meer dan 100.000 gebouwde exemplaren. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Kom daarom naar de California25 Jubileumshow, van vrijdag 1 tot en met zaterdag 9 november 2013. Met nieuwe en historische California’s, de California BlueEdition 4Motion met gratis 4WD cursus, de hagelnieuwe Westfalia Amundsen en vele andere nieuwe en gebruikte compacte campers. Natuurlijk vindt u er ook ons brede assortiment accessoires. Ook uw lekkere trek wordt bediend, met lekkere tussendoortjes, heerlijke stamppotten,  Salentein-wijnen en meer. Kortom: een happening die u niet mag missen!

Limited Jubileumeditie California: Zeer compleet en met 4Motion vierwielaandrijving
Je wordt niet zomaar 25! Daarom ontwikkelde Camper Centrum Nederland een speciale California waarvan er slechts tien exemplaren naar Nederland komen. Met 132kW/180pk TDI Bi-turbo motor, 4Motion, DSG  en zuinige BlueMotion Technology. Met Xenon koplampen en LED dagrijverlichting, RNS510 navigatie met media-aansluiting, achteruitrijcamera en het rijke BlueEdition-pakket. Camper Centrum Nederland voegt daar nog iets bijzonders aan toe: vier jaar garantie plus een leerzame en spannende 4×4 rijtraining. De prijs van dit aantrekkelijke jubileummodel bedraagt € 82.820,- (incl. BTW, BPM en afleverkosten), met een voordeel dat oploopt tot €12.450,-. De kleuren zijn gevarieerd ingekocht, dus hoe eerder u reserveert, hoe meer keuze u heeft.

Combineer uw bezoek met bandenwissel of onderhoud
Wel zo efficiënt: u bezoekt de show en ondertussen wordt uw camper voorzien van winterbanden. Of wordt een onderhoudsbeurt of reparatie doorgevoerd. Neem tijdig even contact met ons op, zodat we het kunnen inplannen.

Aantrekkelijke Showaanbiedingen
Vier winterbanden op lichtmetalen velgen: slechts € 925,-!
Vier Pirelli winterbanden op 16 inch lichtmetalen velgen voor € 925! Speciaal voor de Volkswagen California T5. Beslist een scherpe jubileumaanbieding. Wacht niet te lang, want het aantal sets is gelimiteerd! Monteren kan tijdens de show, mits u dat van tevoren even meldt. Rijdt u straks weer met extra grip naar huis!

25% jubileumkorting op remdelen
Bij elke bandenwissel checken wij ook uw remmen. En moeten er remdelen worden vervangen, dan geniet u tijdens de jubileumshow 25% korting! Maak daar slim gebruik van.

Leuke attentie bij elke bandenwissel!
Met gemonteerde winterbanden zit u weer veilig in uw California. Maar kunt u bij gladheid ook veilig uit uw camper? Daar zorgt de handige attentie van Camper Centrum Nederland voor, die u ontvangt bij elke winterbandenwissel of –montage, zolang de voorraad strekt..

Accu’s met 25% jubileumkorting
Met stip op plaats 2 bij de Wegenwacht: accu-problemen. Zeker in de winter. Is uw accu in matige conditie? Laat deze dan bij ons doormeten. Want bij vervanging geldt tijdens onze Jubileumshow 25% korting op een nieuwe!

25% Jubileumkorting op Brandrup accessoires!
Met accessoires maakt u uw California helemaal naar uw zin. Zeker met die van Brandrup, want die zijn speciaal voor de California ontwikkeld. Tijdens de jubileumshow kunt u deze kopen met, u raadt het al: 25% korting!

Met LED naar bed
Het gaat razendsnel met de opmars van LED verlichting. En terecht. De lichtopbrengst is prima, het verbruik is laag en de lampen gaan erg lang mee. Voor de California T4 en T5 hebben wij nu een losse LED-unit voor het bedlampje. Dat betekent lekker lang lezen zonder zorgen over de accu. Ook voor andere armaturen kunt u voor LED-lampen bij ons terecht.

Openingstijden show
Ma t/m vr 09.00 uur – 17.30 uur Zaterdag 10.00 uur – 17.00 uur Zondag gesloten

Routebeschrijving
trein Stap uit bij station Amersfoort-Schothorst. Loop via de Computerweg richting de verkeerslichten. Blijf de Computerweg volgen, deze gaat na 400 meter over in de Basicweg. Na 200 meter vindt u ons aan uw rechterhand. De wandeling duurt ongeveer 15 minuten.