Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Categorie: Nieuws

de elektrische camper feit of fictie

De elektrische camper. Feit of fictie?

4 oktober 2019 / Nieuws

Wordt de toekomst het elektrisch rijden? Voor personenauto’s gaat het die kant op. Maar let wel: zonder forse fiscale voordelen zouden er hier nog weinig rijden! Uit onderzoek blijkt dat moderne dieselmotoren schoner rijden dan elektrisch en dat het omslagpunt pas ver boven 200.000 km ligt. verder lezen »

california 6.1 op het strand

Eerste beelden van de California 6.1

5 augustus 2019 / Nieuws

Volkswagen lanceert de California 6.1. De nieuwste versie van de meest succesvolle camper ooit heeft niet alleen een frisser exterieurdesign, maar biedt ook een luxer afgewerkt interieur met meer kook-en slaapcomfort. De iconische camper is nu digitaler en meer connected dan ooit en biedt een scala aan nieuwe assistentiesystemen voor meer veiligheid en rijcomfort. De California 6.1 beleeft eind deze maand zijn wereldpremière op de Caravan Salon in Düsseldorf. verder lezen »

camper motor

Is blauwe diesel de groene oplossing?

19 april 2019 / Nieuws

Blauwe diesel, of Hydrotreated Vegetable Oil (HVO), wordt gemaakt uit afval. Netter gezegd uit hernieuwbare duurzame grondstoffen, zoals plantaardige afvalolie. Er zit geen druppeltje aardolie in, althans zolang het niet om een mix van blauwe en fossiele diesel gaat, want dat kan ook. Met blauwe diesel daalt de CO2 uitstoot fors en er wordt in media beweerd dat de dieselmotor geen aanpassingen vergt. Maar is dat echt zo? verder lezen »

nederlandse prijzen volkswagen grand california

Nederlandse prijzen Volkswagen Grand California

18 april 2019 / Nieuws

In 2003 startte Volkswagen met de eigen ontwikkeling en productie van de Volkswagen California. Nu 16 jaar later en meer dan 100.000 exemplaren verder, bouwt Volkswagen ook de Grand California: een grotere Volkswagen Camper met aparte badkamer inclusief toilet, gebaseerd op de nieuwe Volkswagen Crafter. verder lezen »

grand california

De Volkswagen Grand California: Het grotere origineel

14 maart 2019 / Nieuws

Deze week waren wij met een groep vaste klanten weer bij de Volkswagen fabrieken in Hannover, om de productie van de Volkswagen Transporter en de ombouw ervan naar de Volkswagen California te ervaren. Deze fabrieksreis kunnen wij als enige in Nederland aanbieden omdat we de enige officiële merkdealer in Nederland zijn van Volkswagen Campers. verder lezen »

camper motor

De clean power van moderne dieselmotoren

11 maart 2019 / Nieuws

Terwijl diesel in de publieke opinie nog steeds onder vuur ligt, blijkt uit nieuwe onderzoeken het tegenovergestelde: voor de komende jaren is de moderne dieseltechnologie met selectieve katalysator en roetfilter gewoonweg de beste keuze. verder lezen »

grand california andere klasse zelfde kwaliteit

De grote California van Volkswagen. Andere klasse, zelfde kwaliteit

17 september 2018 / Nieuws

Dit jaar heeft Volkswagen in Hannover de productiegrens van 100.000 California’s doorbroken én bestaat de Volkswagen California 30 jaar. Een prachtig jaar om deze Grote California aan te kondigen, een volledig nieuwe camper in de zes meterklasse. verder lezen »

honderdduizend california's gemaakt

100.000 California’s

22 juni 2018 / Nieuws

2018 gaat de boeken in als het jaar waarin Volkswagen in Hannover de grens van 100.000 geproduceerde Volkswagen California’s doorbrak. Bovendien vestigt Volkswagen in 2018 (net als in 2017) een nieuw productierecord. Het bevestigt de groeiende populariteit van misschien wel de meest bekende compacte camper. verder lezen »

camper motor

Volkswagen camper diesel motor

15 juni 2018 / Nieuws

U weet, de dieselmotoren staan onder zware druk. U leest er hieronder meer over in het blog van Rob Marchal. Zeker is dat u met een Euro 6 dieselmotor tot 2030 voldoet aan de milieueisen. En dat de vraag naar campers met Euro 4 en Euro 5 motoren zal dalen. Heeft u geen Euro 6 motor? Ons advies: kom langs en bespreek met ons uw mogelijkheden. Het kan voordelig zijn om daar niet al te lang mee te wachten. verder lezen »

california xxl

De Volkswagen California XXL

28 augustus 2017 / Nieuws

Eerder deze maand kondigde we de Volkswagen California XXL al aan. Inmiddels is er weer nieuwe informatie omtrent het studiemodel bekendgemaakt. Uiteraard kunt u dan van de enige officiële Volkswagen Camper merkdealer van Nederland een nieuwsupdate verwachten. verder lezen »

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!