Welke Westfalia Campers ontdekt u op de Kampeer en Camper Jaarbeurs 2018?

Op 10 oktober opende de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 haar deuren. Voor het eerst presenteren wij ons hier als exclusief dealer van Westfalia Campers. En staan er meer modellen dan ooit. Graag belichten we deze kort, zodat u weet wat u op onze stand (A006 en A007) kunt ontdekken!

Westfalia Columbus

De Westfalia Columbus is het topmodel van Westfalia en straalt de eigen klasse en kwaliteit uit die bij het merk past. Het is een buscamper met een vast bed en tal van technologische innovaties. Zoals een ergonomische tweepersoons zitbank die zich (optioneel) snel laat ombouwen tot een derde bed. Of een extra compacte uitvoering met hefdak en bovenbed. Ook is er warmwaterverwarming die vloerverwarming mogelijk maakt. Op onze stand vindt u de Columbus 600D, de 601D en de 540D met hefdak.

Westfalia Amundsen

De meeste uitvoeringen van de Amundsen hebben dezelfde indeling als van de Columbus. Wel heeft de Amundsen een andere zitbank, een ander verwarmingssysteem en zijn er andere materialen in het interieur toegepast. Op onze stand treft u de zes meter lange Amundsen 600D, met een tweepersoonbed. Deze camper is ook leverbaar als 540D, als 600E (twee enkele bedden) en als 640E met twee langsbedden.

Westfalia Sven Hedin

PRIMEUR! Deze stoere buscamper is gebaseerd op de zes meter lange Volkswagen Crafter. Het interieur ademt de rijke klasse van Westfalia uit. De indeling is beproefd, met als excentriek detail het uitklapbare voeteneinde van het tweepersoons dwarsbed. Deze wintervaste camper heeft alle gemakken aan boord.

Westfalia Club Joker City

De Club Joker City is gebaseerd op de Volkswagen Transporter T6. Met deze heel compacte camper kom je overal, ook in de meeste parkeergarages. Bovendien is er een vast toilet aan boord én warm water. Benieuwd hoe dat allemaal kan op krap vijf meter? Ontdek ‘m op onze stand!

Westfalia Kepler

De Kepler is gebaseerd op de langere versie van de Volkswagen Transporter T6 (5.30 meter). Bijzonder is de mogelijkheid van zes individuele zitplaatsen én om deze naar wens te verplaatsen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor drie stoelen achter elkaar, zodat je ernaast fietsen of andere zaken in de Kepler kunt vervoeren. Ook kunnen de stoelen in het woondeel een tweepersoons bed vormen, zodat samen met het bovenbed vier slaapplaatsen ontstaan. Met 1.99 meter hoogte heeft ook de Kepler toegang tot de meeste parkeergarages.

Westfalia Nugget

De Westfalia Nugget heeft als basis de nieuwe Ford Transit Custom. Met een introductie al in de jaren 80, is de Nugget inmiddels een vertrouwde verschijning. Bijzonder is de driepersoons zitbank, waardoor er met vijf personen gereisd kan worden. Slapen kan in een groot bovenbed van 2.0 bij 1.40 meter en in een benedenbed van 1.91 bij 1.30 meter. Opvallend is ook de L-vormige keuken die achterin is geplaatst. Dat zorgt voor een gemakkelijke doorloop in de camper en maakt hem bruikbaar in zowel goed als slecht weer. Wilt u een vast toilet in de Nugget? Ook dat kan, met de nieuwe en iets langere Nugget Plus. U heeft dan ook extra sanitaire voorzieningen en opbergruimte.

Kortom, we pakken groots uit met Westfalia. En vieren ons exclusieve dealerschap op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 met een aantal aantrekkelijke introductiekortingen. Let op: deze gelden tot en met 3 november 2018.

Wilt u meer weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volkswagen Grand CaliforniaMotor van de Volkswagen California