Wereldpremière Volkswagen California 6.1 op CARAVAN SALON Düsseldorf

Op de CARAVAN SALON DUSSELDORF wordt de nieuwe Volkswagen California 6.1 gepresenteerd. Met een ingrijpende update van het interieur, een aangescherpt design en nieuwe rijassistentiesystemen. De CARAVAN SALON duurt van 31 augustus tot en met 8 september 2019. Er zijn Nederlands sprekende adviseurs aanwezig van Campercentrum Nederland.

De Volkswagen California 6.1 is direct herkenbaar aan het volledig nieuwe front, inclusief nieuw vormgegeven ledlampen. Achter het stuur is er zicht op een nieuw ontworpen dashboard met een nieuw instrumentarium, dat voor het eerst ook als Digital Cockpit leverbaar is. De California 6.1 is uitgerust met een nieuwe generatie infotainmentsystemen met geïntegreerde eSIM voor vele mobiele online diensten. Diverse nieuwe rijassistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid en comfort, zoals Lane Assist, Side Protection, Trailer Assist, en side-wind compensation. Ook in het woongedeelte is een aantal verbeteringen doorgevoerd.

De populaire Volkswagen California is wereldwijd de best verkochte compacte camper. In 2018 werden er meer dan 18.000 van verkocht en vrijwel elk jaar worden er productierecords verbroken. Tot in detail is te merken dat deze camper boordevol reiservaring zit. De California rijdt als een luxueuze personenauto en levert met het functionele hefdak veel leef- en slaapruimte. Het is de ideale camper voor zowel korte trips als langere reizen. De California 6.1 wordt in Nederland exclusief geleverd door Campercentrum Nederland in Amersfoort.

De wereldpremière is gepland op de Caravan-Salon in Düsseldorf, van 31 augustus tot en met 8 september 2019.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Motor van de Volkswagen CaliforniaEerste beelden van de California 6.1