Rustiek Kamperen met Bert Loorbach: Scandinavië

Bijna iedere actieve camperaar kent de kampeergidsen van Rustiek Kamperen, die ook in onze webshop te koop zijn. Veel edities zijn onlangs geactualiseerd, zijn al uit of komen in de komende weken/maanden uit. In elke nieuwsbrief nemen we er een onder de loep. Deze eerste keer is dat Scandinavië.

Rustiek Kamperen gaat om kleinschalig kamperen in de natuur. En dat gaat heel goed in Scandinavië! In alle rust met je camper zwerven langs de Noorse fjorden, trekken door de Zweedse bossen en onderweg zwemmen in de Finse meren. De ongerepte natuur en lange zomeravonden maken van Scandinavië̈ een zeer aantrekkelijke camperbestemming. Van de Noordkaap tot Zuid-Denemarken en van de imposante Noorse Fjorden tot de oevers van de Finse meren, overal is wel een prachtig plekje te vinden om wild te kamperen. Sta je liever op een kleinere camping, maar wel met rust, ruimte en natuur? Dan is er veel keuze. Je hebt er piepkleine basale campings, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen. Voor deze nieuwsbrief hebben we voor u een kleine selectie gemaakt. In de gids, die u tijdelijk met korting kunt aanschaffen, staan ze natuurlijk allemaal.

Tien rustieke campings die zeker de moeite van het bezoeken waard zijn:

Denemarken

www.dalercamping.eu

www.nystedcamping.dk

www.guldborg-camping.com

Noorwegen

www.fjordglott.net

www.lystang.no

www.fossum-ferie.com

Zweden

www.doro.camp

www.knutscamping.com

www.steffensgard.nl

fjallnascamping.com

Tot 15 mei as. is de nieuwe Rustiek Kamperen Scandinavië in onze webshop te koop voor 12,95 euro (normaal 14,95 euro). De gids verschijnt deze week.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Veiligheidssystemen multi collision braking systemRustiek kamperen Italië