De Volkswagen California

De Volkswagen California is onbetwist de meeste bekende camper ter wereld. Er zijn al meer dan 160.000 exemplaren geproduceerd, die rijden en kamperen in alle werelddelen. De populariteit van dit icoon neemt alleen maar toe, getuige de jaarlijkse productierecords in Hannover. Met ruim dertig jaar reiservaring aan boord steekt de California uiterst slim in elkaar en dat wordt door gebruikers ook keer op keer bevestigd. De California rijdt net zo gemakkelijk als een luxe personenauto. De praktische indeling is bewezen, alles zit op de juiste plek en elke centimeter ruimte is slim benut. Ook de bouwkwaliteit, toegepaste materialen en afwerking zijn van ongeëvenaard niveau. De California biedt reis- en verblijfruimte aan vier volwassenen, dankzij het slimme hefdak. De California wordt in drie uitvoeringen aangeboden, van de sportieve Beach tot de luxueuze Ocean. Onder de motorkap van elke California schuilt een stille, zuinige maar toch krachtige motor van maximaal 146kW/199pk, die voldoet aan de Euro 6 emissie eisen. Actieve en passieve veiligheid zijn geborgd met de meest geavanceerde elektronische rijveiligheidssystemen. Het summum van rijplezier en avonturieren biedt de California 4MOTION met vierwielaandrijving, naar wens gecombineerd met een DSG-automaat.

Boek een proefrit

Volkswagen California Kopen

De Volkswagen California rijdt in alle werelddelen en is de maatstaf in zijn klasse. De indeling van het woongedeelte is zeer doordacht met reis- en verblijfruimte voor vier volwassenen (Beach 5 zitplaatsen). Er is keuze uit drie uitvoeringen: als sportieve Beach, als comfortabele Coast of als luxueuze Ocean. Naar wens is de California ook leverbaar met 4Motion, DSG of two-tone lakkering. Rijden in de California kan met een gewoon rijbewijs en is net zo gemakkelijk als in een luxe personenwagen. Op elke nieuwe California rust twee jaar garantie.

Een Volkswagen California is als een tweede huis: hij moet u ‘passen’. Daarom luisteren wij eerst naar uw wensen. Hoe u de camper gebruikt, met hoeveel mensen, welke voorzieningen gewenst zijn, hoe u wilt slapen en natuurlijk ook wat uw budget is. Dat vertalen we naar een campervoorstel op maat. Dat kan een nieuwe of een jong gebruikte California zijn. Inclusief adviezen voor accessoires, speciale aanpassingen, financiering, terugkoopverklaring, verzekering, garanties, enzovoorts. Doel is tot de California te komen waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Uitvoeringen

Beach, Coast, Ocean

De California is er als sportieve Beach, comfortabele Coast of als luxueuze Ocean. De Beach heeft extra leefruimte door een kleinere keuken-unit en wat minder kastruimte. De California Coast en Ocean bieden volwassen kampeercomfort met een grote keukenunit, extra opbergruimte en een luxe, bij de Ocean zeer luxe, uitrusting.

Alle informatie als .pdf

Download de prijslijst

Een overzicht van alle mogelijke uitvoeringen en prijzen.

Ervaar het zelf

Plan een proefrit

Voordat u een Volkswagen California aanschaft wilt u natuurlijk eerst weten hoe de camper rijdt. Maak daarom een afspraak voor een proefrit.

Van bus tot camper

Productie

Volkswagen is het enige automerk dat zelf campers bouwt. Maar hoe gaat het productieproces in zijn werk?