De Volkswagen Grand California 600 & 680

De Volkswagen Grand California 600 & 680

De nieuwe Volkswagen Grand California is gebaseerd op de nieuwe Volkswagen Crafter en leverbaar in twee lengten: 6.00 en 6.80 meter. In deze ruime maar toch compacte camper is alle ervaring verwerkt die decennialang is opgedaan met de California. Dat is direct merkbaar. Alles zit op de juiste plek, elke centimeter is benut en alles voelt vertrouwd en gedegen. De Volkswagen Grand California laat je onafhankelijk op pad gaan, met keuken, zit- en slaapruimte en een complete badkamer met douche en toilet.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte.

600 of 680

Kies de Grand California die je past

De nieuwe Grand California 600 heeft reis en verblijfruimte voor twee volwassenen en twee kinderen. Achterin is er een groot, dwars opgesteld bed van 1.95 x 1.40 meter, plus de optionele twee knusse hoogslapers onder het dak met een bedlengte van bijna 1.70 meter. De nieuwe Grand California 680 is ingericht als een ‘Hotel California’ voor twee personen. Met een heel ruim bed achterin van 200 x 170 cm, complete badkamer en veel extra bergruimte en bewegingsvrijheid.

Grand living

Woongedeelte

De Grand California heeft een prettig en modern aanvoelend licht interieur. De grote ramen, zijramen en de lichtkoepels boven het tweepersoonsbed en het woongedeelte zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Alle ramen zijn standaard voorzien van dubbele plissés (hor en verduistering). De bestuurderscabine heeft een door Volkswagen nieuw ontwikkeld verduisteringsconcept. In het woondeel is er een ruime zit met  twee draaibare voorstoelen en een tweezitsbank met ISOFIX-verankeringen en top tether kantelbeveiliging.

Grand cooking

Keuken

De keuken heeft een uitschuifbare 70 liter koelkast met vriesvak (ook van buitenaf bereikbaar), een tweepits kookplaat, een spoelbak en diverse laden en kastjes. De schoonwatertank van de Grand California heeft een inhoud van 110 liter en ook de vuilwatertank is groot met 90 liter.

Grand bathing

Badkamer

In de Grand California is een afsluitbare en complete badkamer opgenomen. Naast een toilet en douche heeft deze natte cel, een wegklapbare wasbak, een handdoekenrek, een kast met geïntegreerde toiletrolhouder en een dakluik voor goede ventilatie.

Grand safety

Veiligheid

Natuurlijk is de Grand California uitgerust met een veelheid aan veiligheidsvoorzieningen. Zowel actief om ongelukken te voorkomen als passief om gevolgschade voor inzittenden te minimaliseren. De Grand California kan worden geleverd met vele assistentie-systemen zoals  Front Assist met noodstopsysteem voor in de stad, Lane Assist, Blind Spot-Sensor, Rear Traffic Alert, Adaptive Cruise Control, Rear View, Trailer Assist, Parc Assist en Multi Collision Brake. Systemen die helpen, waarschuwen of zelfstandig ingrijpen als het nodig is.

Van uni tot two-tone

Lakkleuren

Het lakpallet van de Grand California omvat de unikleur Candy White en de metallic lak opties Reflex Silver en Indium Grey. Net als de California T6 is de Grand California leverbaar in two-tone kleurstellingen, in de combinaties Reflex Silver met Indium Grey, Candy White met Cherry Red, Candy White met Deep Ocean Blue en Candy White met Mojave Beige metallic.

Het studiemodel

De California XXL

Volkswagen presenteerde op de Caravan Salon 2017 in Düsseldorf het studiemodel California XXL, een extra grote camper op basis van de Crafter. Hét grote voorbeeld voor de ontwerpers van de California XXL is de California, de populairste globetrotter allertijden die al tientallen jaren op basis van de Volkswagen Transporter wordt gebouwd.

Ontvang het laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Wilt u het laatste nieuws omtrent o.a. de Grand California ontvangen? Wij houden u graag op de hoogte. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte | Nieuwsbriefpagina

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.