Westfalia Campers

Wereld van kwaliteit en design

Net als Volkswagen heeft het Duitse Westfalia Campers een prachtige camperhistorie, die teruggaat tot in de late vijftigerjaren. Vooral de Volkswagen Westfalia Joker en later ook de Westfalia California brachten het merk veel bekendheid. Ook de huidige Westfalia campers staan voor kwaliteit, een modern gestileerd interieur met hoogwaardige materialen en tal van slimme innovatieve details. Sinds 2018 is Campercentrum Nederland de enige officiële Nederlandse dealer van Westfalia. Met een breed aanbod van compacte hefdakcampers en buscampers, op basis van Volkswagen, Ford, Fiat en Mercedes.

Buscampers in alle maten

Westfalia Camper kopen

Westfalia is een pionier met een roemrijke historie die teruggaat tot in de jaren ‘50. Typerend voor Westfalia Campers zijn de intelligente interieuroplossingen. Elke camper straalt kwaliteit en duurzaamheid uit en laat reizigers genieten van een hoog comfortniveau. Het design is chique en details verraden ook de focus op veiligheid, zoals de ronde hoeken van het meubilair. Westfalia levert veel modellen, van compacte hefdakcampers tot ruime buscampers. Zoals de Westfalia Nuggett met hefdak, vast hoogdak of verlengd vast hoogdak. De Keppler met hefdak, gebaseerd op de lange Volkswagen Transporter T6. De Club Joker met fraai gelijnd vast hoogdak, eveneens gebouwd op de lange Volkswagen Transporter T6. Ook in een hefdakuitvoering als Club Joker City. De stoere Sven Hedin, ontwikkeld voor liefhebbers en gebaseerd op de zes meter lange Volkswagen Crafter. De Columbus, het topmodel van de Westfalia buscampers en de ruime Westfalia Amundsen buscamper. Op alle Westfalia Campers krijgt u twee jaar fabrieksgarantie.

Vanaf €54.225

Westfalia Amundsen

De Amundsen is een compacte buscamper in verschillende lengten: 5.40, 6.00 en 6.40 meter. De E-aanduidingen hebben lengtebedden, de D-aanduidingen dwarsbedden. De Amundsen heeft maximaal drie slaapplaatsen, een gescheiden badkamer met toilet, een zithoek met draaibare voorstoelen en een uitgebreide keuken met koelkast, uitklapbaar werkblad, veel kastruimte en een tweepits kooktoestel. De Amundsen is gebaseerd op de Fiat Ducato en wordt aangedreven door zuinige en krachtige Euro 6 turbodieselmotoren met een vermogen van 115, 130, 148 of 177 pk.

Vanaf €60.330

Westfalia Columbus

De Columbus is het topmodel in buscampers van Westfalia. Leverbaar in drie lengtes: 5.40, 6.00 en 6.40 meter. De E-aanduidingen hebben lengtebedden, de D-aanduidingen dwarsbedden. De Columbus heeft maximaal zes slaapplaatsen, een keuken, zithoek en een gescheiden was- & toiletruimte. De warmwaterverwarming is behaaglijk en de leefruimte in de Columbus voelt prettig aan, met twee verschillende indelingen. De Columbus wordt aangedreven door zuinige en krachtige Euro 6 turbodieselmotoren met een vermogen van 115, 130, 148 of 177 pk.

Vanaf €73.485

Westfalia Sven Hedin

De nieuwe, stoer ogende Sven Hedin is gebaseerd op de zes meter lange Volkswagen Crafter. Het interieur ademt de eigen klasse van Westfalia uit en is met hoogwaardige materialen afgewerkt. De indeling is beproefd, met een tweepersoons dwars geplaatst bed, gescheiden badkamer met douche en toilet en een luxe keuken. Fietsen kunnen desgewenst in de camper worden vervoerd. Deze naar de bekende Zweedse ontdekkingsreiziger vernoemde camper is ook voorbereid op gebruik in de wintermaanden. De Sven Hedin wordt aangedreven door een nieuwe generatie zeer zuinige dieselmotoren, met keuze uit 102, 140 of 177 pk.

Vanaf €64.445

Westfalia Club Joker (City)

Met de Club Joker City heeft Westfalia weer een op de Volkswagen Transporter T6 gebaseerde hefdakcamper in het programma. Een heel compacte camper waarmee je overal kunt komen. Bijzonder is het vaste cassettetoilet en de warmwatervoorziening. De camper voelt ruimtelijk aan, door de lichte kleurstellingen en natuurlijk door het slimme hefdak. Ook slapen in de Club Joker City is een waar genot, op het koudschuimmatras dat wordt ondersteund door de comfortabel verende en ventilerende Froli-schotels.

Vanaf €60.406

Westfalia Ford Nugget

De Westfalia Nugget kent drie verschillende uitvoeringen en is gebaseerd op de Ford Transit Custom. De camper heeft vijf zitplaatsen en een L-vormige keuken achterin. Deze bijzondere indeling zorgt ervoor dat je je door de gehele camper kunt bewegen. Er is slaapruimte voor vier personen en veel opbergruimte, ook voor een draagbaar toilet. De Nugget wordt aangedreven door een Euro 6 D-Temp motor.

Vanaf €63.965

Westfalia Kepler & Jules Verne

De Westfalia Kepler is een stijlvolle hefdakcamper, gebaseerd op de lange versie van de Volkswagen Transporter T6 (5.30 meter). Met alles aan boord voor vier personen, waaronder een vast gemonteerd toilet, een warmwatervoorziening middels een boiler en opvallend slimme opbergmogelijkheden. Met 1.99 meter hoogte komt de Kepler in vrijwel elke parkeergarage.