Westfalia Club Joker (City)

De legende is terug! In 1981 werd de Westfalia T3 Joker geboren en nog altijd is deze iconische camper met vast hoogdak een doorslaand succes. De huidige Westfalia Club Joker komt ook voort uit de Westfalia Exclusive en is een chique en heel compacte buscamper, met een elegant gelijnd vast hoogdak, op basis van de Volkswagen Transporter T6. De unieke indeling geeft drie volwassenen voldoende zit- en slaapruimte. Ook hebben zij een complete keuken en gescheiden toilet/doucheruimte tot hun beschikking. In het interieur zijn vier individuele stoelen opgenomen, elk met een eigen stoelinstelling en een geïntegreerde veiligheidsgordel. Dat zorgt voor veel zitcomfort tijdens langere ritten en op de bestemming zelf. Innovatief is ook de warmwaterverwarming, die met drie convectoren in het campergedeelte een heel natuurlijk aanvoelend binnenklimaat creëert. Bij al dat comfort wordt het energieverbruik laag gehouden, onder andere via LED-binnenverlichting en een energiezuinige koelkast. Met de Club Joker overbrugt Westfalia het gat tussen de hefdakcampers en de buscampers. De Club Joker (City) is verkrijgbaar met drie zuinige en krachtige Euro 6 TDI Bluemotion dieselmotoren van 102, 150, 198pk. Zowel met DSG automaat als 4-MOTION

Vanaf €70.850

Club Joker

Moderne legende

Nog steeds is deze iconische camper, nu gebaseerd op de Volkswagen Transporter T6, een doorslaand succes. Het is een chique en heel compacte buscamper met, dankzij het elegant gelijnde vaste hoogdak, een heerlijke leefruimte en veel stahoogte. Alles in deze camper straalt een compromisloze kwaliteit uit. De unieke indeling geeft drie volwassenen voldoende zit- en slaapruimte. Zij hebben een complete keuken en gescheiden toilet/doucheruimte met warm water tot hun beschikking. In het interieur zijn vier individuele stoelen opgenomen, elk met een eigen stoelinstelling en een geïntegreerde veiligheidsgordel. Dat zorgt voor veel zitcomfort tijdens langere ritten en op de bestemming zelf. Door de langere wielbasis en het hoge dak heeft de Club Joker veel opbergruimte. Innovatief is ook de warmwaterverwarming, die met drie convectoren in het campergedeelte een heel natuurlijk aanvoelend binnenklimaat creëert. U kunt dus 365 per jaar op reis. Bij al dat comfort wordt het energieverbruik laag gehouden, onder andere via LED-binnenverlichting en een energiezuinige koelkast. Door de afmetingen is de Club Joker uitermate geschikt voor het ontdekken van smalle wegen en bergpassen. Met de Club Joker overbrugt Westfalia het gat tussen de hefdakcampers en de buscampers.

Lengte: 5.292 mm
Breedte: 2.050 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 3.400 mm
Schoonwater: 70 liter
Vuilwater: 70 liter

Dakbed: 2,00 x 1,30 meter

Vanaf €64.445

Club Joker City

Hefdakcamper met vast toilet

Westfalia komt met de Club Joker City eindelijk weer met een hefdakcamper, gebaseerd op Volkswagen Transporter T6. Een heel compacte camper dus waarmee je overal kunt komen, ook in de meeste parkeergarages. Bijzonder is het vaste cassettetoilet en de warmwatervoorziening. Met alles aan boord voelt de camper toch ruimtelijk aan, door de lichte kleurstellingen en natuurlijk het slimme hefdak. Hierdoor kunt van voor tot achter lopen en gemakkelijk de keuken gebruiken. Deze is voorzien van een 50 liter compressor koelkast met klein vriesvak. Ook slapen in de Westfalia Club Joker City is een waar genot, met de comfortabel verende en ventilerende Froli-schotels en het koudschuimmatras. Het optionele benedenbed biedt plaat voor 2 kleine kinderen of 1 volwassenen (90 x 180 cm).

Lengte: 4.890 mm
Breedte: 1.904 mm
Hoogte: 1.990 mm
Wielbasis: 3.000 mm
Schoonwater: 32 liter
Vuilwater: 42 liter

Dakbed: 2,00 x 1,21 meter

Voor ieder wat wils

Bekijk de andere modellen van Westfalia

Is de Club Joker (City) niet helemaal wat u zoekt? Westfalia heeft een aantal andere modellen. Bekijk het overzicht en laat u inspireren.

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.