Westfalia Ford Nugget

De Westfalia Nugget bestaat al zo’n dertig jaar en heeft als compacte camper een mooie reputatie opgebouwd. De huidige Nugget is gebaseerd op de modern gelijnde Ford Transit Custom en is er in meerdere uitvoeringen: met hefdak, met vast hoogdak en verlengd met vast hoogdak. Typerend voor elke Nugget is de driepersoonszitbank waardoor er in totaal altijd zitruimte is voor vijf personen. Kenmerkend is ook de L-vormige keuken, die achter in de camper is geplaatst. Onder de motorkap huist een de Euro 6 EcoBlue diesel, met naar keus 96 kW/130 pk of 125 kW/170 pk. Naast een handgeschakelde zesbak kan er ook een zestraps automaat geleverd worden.

Vanaf €60.406

Nugget Hefdak

Slim en heel compact

Met een hefdak ben je compact onderweg en geniet je op de bestemming van extra leef- en slaapruimte. Bovendien houd je met een hefdakcamper altijd dat unieke kampeergevoel. De Nugget met hefdak heeft vijf zitplaatsen en een complete, L-vormige keuken met een 40 liter compressor koelbox en stahoogte achterin, daar waar het hefdak het hoogste is. Voordeel van deze indeling is dat je je door de gehele camper kunt bewegen. Vier personen vinden slaapruimte in de twee tweepersoonsbedden (boven 2.0 x 1,40 meter, beneden 1,91 x 1,30 meter). De Nugget biedt verder veel opbergruimte en desgewenst ook een draagbaar toilet. Rijden in de Nugget is comfortabel en net zo gemakkelijk als in een personenauto, mede door de compacte buitenmaten.

Lengte: 4.972 mm
Breedte: 1.986 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 2.933 mm

Vanaf €61.018

Nugget Hoogdak

Altijd vaste staruimte

De Westfalia Nugget met hoogdak herbergt vijf zitplaatsen. De L-vormige keuken met 40 liter compressor koelbox is achterin geplaatst. Je kunt je daardoor gemakkelijk door de gehele camper bewegen. De Ford Nugget biedt met het vaste hoogdak natuurlijk veel ‘vaste’ leefruimte. Als de slaapplaatsen boven in gebruik zijn, kun je beneden nog gewoon verblijven. Opmerkelijk is het zeer ruime bed bovenin: maar liefst 141cm breed en 210cm lang! Het benedenbed meet 130 cm breedte en 191 cm lengte. De camper is goed geïsoleerd en heeft een standkachel. Daarmee is deze Nugget ook heel comfortabel in de koudere maanden. De optionele dimbare LED-verlichting gaat zuinig om met energie en horren in ramen en schuifdeur houden insecten buiten. Met een lengte van circa vijf meter parkeer je de Nugget Hoogdak op gewone parkeerplaatsen.

Lengte: 4.972 mm
Breedte: 1.986 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 2.933 mm

Vanaf €66.607

Nugget Plus

Extra lang, extra hoog

De Westfalia Nugget Plus is 36 cm langer dan de gewone hoogdakversie. De indeling wijkt niet veel af van de gewone Nugget Hoogdak maar de Plus heeft achterin wel een vast, afgeschermd toilet en een wegklapbare wastafel. Samen met de ruimere kasten geeft dat de Nugget Plus toch een aantal aantrekkelijke extra’s. Langere mensen vinden in de Nugget Plus ook extra staruimte. De Nugget Plus heeft zoals alle Nuggets vijf zitplaatsen en vier slaapplaatsen.

Lengte: 5.339 mm
Breedte: 1.986 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 3.300 mm

Inclusief alle opties

Prijslijst van de Nugget

In de prijslijst vindt u alle mogelijke uitvoeringen en opties voor de Westfalia Nugget. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Voor ieder wat wils

Bekijk de andere modellen van Westfalia

Is de Nugget niet helemaal wat u zoekt? Westfalia heeft een aantal andere modellen. Bekijk het overzicht en laat u inspireren.

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.