WESTFALIA FORD NUGGET

De Westfalia Nugget bestaat al zo’n dertig jaar en heeft als compacte camper een mooie reputatie opgebouwd. De huidige Nugget is gebaseerd op de modern gelijnde Ford Transit Custom en is er in meerdere uitvoeringen: met hefdak, met vast hoogdak en verlengd met vast hoogdak. Typerend voor elke Nugget is de driepersoonszitbank waardoor er in totaal altijd zitruimte is voor vijf personen. Kenmerkend is ook de L-vormige keuken, die achter in de camper is geplaatst. Onder de motorkap huist een de Euro 6 EcoBlue diesel, met naar keus 96 kW/130 pk of 125 kW/170 pk. Naast een handgeschakelde zesbak kan er ook een zestraps automaat geleverd worden.

Vanaf €69.696

NUGGET HEFDAK

Compact en alles aan boord

SLIM EN HEEL COMPACT

Met een hefdak ben je compact onderweg en geniet u op de bestemming van extra leef- en slaapruimte. Bovendien houdt u met een hefdakcamper altijd dat unieke kampeergevoel. De Nugget met hefdak heeft vijf zitplaatsen en een complete, L-vormige keuken met een 40 liter compressor koelbox en stahoogte achterin, daar waar het hefdak het hoogste is. Voordeel van deze indeling is dat u zich door de gehele camper kunt bewegen. Vier personen vinden slaapruimte in de twee tweepersoonsbedden (boven 2.0 x 1,40 meter, beneden 1,91 x 1,30 meter). De Nugget biedt verder veel opbergruimte en desgewenst ook een draagbaar toilet. Rijden in de Nugget is comfortabel en net zo gemakkelijk als in een personenauto, mede door de compacte buitenmaten.Lengte: 4.972 mm

Breedte: 1.986 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 2.933 mm

Vanaf €61.018

NUGGET HOOGDAK

Heerlijk leven op zes meter

ALTIJD VASTE STARUIMTE

De Westfalia Nugget met hoogdak herbergt vijf zitplaatsen. De L-vormige keuken met 40 liter compressor koelbox is achterin geplaatst. U kunt zich daardoor gemakkelijk door de gehele camper bewegen. De Ford Nugget biedt met het vaste hoogdak natuurlijk veel ‘vaste’ leefruimte. Als de slaapplaatsen boven in gebruik zijn, kunt u beneden nog gewoon verblijven. Opmerkelijk is het zeer ruime bed bovenin: maar liefst 141cm breed en 210cm lang! Het benedenbed meet 130 cm breedte en 191 cm lengte. De camper is goed geïsoleerd en heeft een standkachel. Daarmee is deze Nugget ook heel comfortabel in de koudere maanden. De optionele dimbare LED-verlichting gaat zuinig om met energie en horren in ramen en schuifdeur houden insecten buiten. Met een lengte van circa vijf meter parkeert u de Nugget Hoogdak op gewone parkeerplaatsen.

Lengte: 4.972 mm
Breedte: 1.986 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 2.933 mm

Vanaf €66.607

NUGGET PLUS

Standaard met riante lengtebedden

EXTRA LANG, EXTRA HOOG

De Westfalia Nugget Plus is 36 cm langer dan de gewone hoogdakversie. De indeling wijkt niet veel af van de gewone Nugget Hoogdak maar de Plus heeft achterin wel een vast, afgeschermd toilet en een wegklapbare wastafel. Samen met de ruimere kasten geeft dat de Nugget Plus toch een aantal aantrekkelijke extra’s. Langere mensen vinden in de Nugget Plus ook extra staruimte. De Nugget Plus heeft zoals alle Nuggets vijf zitplaatsen en vier slaapplaatsen.

Lengte: 5.339 mm
Breedte: 1.986 mm
Hoogte: 2.800 mm
Wielbasis: 3.300 mm

FORD TRANSIT CUSTOM

De nieuwe Westfalia Nugget wordt gebouwd op de Ford Transit Custom met de nieuwe Euro6d Temp motoren in de varianten: 105pk, 130pk en 170pk. De 130pk en 170pk varianten zijn ook uit te voeren met een automaat. Deze nieuwe motoren van Ford kenmerken zich door het geringe brandstofverbruik van gecombineerd 6,3l per 100 km voor een handgeschakelde versie en 6,8l per 100km voor een automaat versie. De Nugget Plus verbruikt iets meer door de langere wielbasis. Deze verbruikt zonder automaat 6,4l per 100km en 7,0l per 100km in de automaat versie.

Met Vertrouwen Op Pad

GARANTIE

Westfalia geeft 2 jaar garantie op de Westfalia inrichting en Ford geeft 2 jaar garantie op de Ford Transit Custom. Optioneel kunt u deze garantie uitbreiden tot 7 jaren met een kilometerbeperking van 140.000km.

De Westfalia Nugget is een product dat door Westfalia in opdracht van Ford wordt gebouwd. Campercentrum Nederland heeft met Westfalia afgesproken dat zij voor haar klanten garantiewerkzaamheden verrichten. Voor eigenaren die niet bij Campercentrum Nederland hebben gekocht geldt deze plicht en worden doorverwezen naar een gespecialiseerde Ford dealer in Duitsland.

Een passende camper voor iedereen

Bekijk de andere modellen van Westfalia

Is de Nugget niet helemaal wat u zoekt? Westfalia heeft een aantal andere modellen. Bekijk het overzicht en laat u inspireren.

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.