Westfalia Kepler & Jules Verne

De Westfalia Kepler is gebaseerd op de lange versie van de Volkswagen Transporter T6. Deze hefdakcamper is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: Kepler One, Kepler Six en de Kepler Sixty. Alle drie onderscheiden ze zich met een chique interieur, vier slaapplaatsen, warmwatervoorziening, een vast cassettetoilet en vele slimme details, zoals een L-vormige bank in de One, zes flexibele zitplaatsen in de Six en een fraaie retro-uitstraling in de Sixty.

Vanaf €63.965

Kepler One

Doordacht en stijlvol

De fraai afgewerkte Westfalia Kepler is gebaseerd op de lange versie van de Volkswagen Transporter T6 (5.30 meter). De camper zit bomvol met slimme toepassingen. Zoals de unieke L-vormige bank met grote uitklapbare tafel, de slimme opbergruimten zoals bagagekisten onder de bank, de manier waarop het vaste toilet en de badkamer is verwerkt in het concept, de positie van de keuken (met koelbox van 51 liter en twee pits kooktoestel) die ook van buiten goed bereikbaar is, de boiler voor warm water, de comfortabele tweepersoonsbedden met de verende en ventilerende Froli-schotels (boven) en het slimme opstapje. In alles is het camperspecialisme van Westfalia voelbaar. De afwerking, uitstraling en kwaliteit van de gebruikte materialen zijn echt premium. Leuk detail is ook de open air functie van het hefdak, om ’s avonds samen naar de sterren te kijken. Met 1.99 meter hoogte komt de Kepler One in vrijwel alle parkeergarages.

Lengte: 5.300 mm
Breedte: 1.904 mm
Hoogte: 1.990 mm
Wielbasis: 3.403 mm
Schoonwater: 50 liter
Vuilwater: 36 liter

Bed hefdak: 1,90 x 1,20 meter
Bed beneden: 1,90 x 1,23 meter

Vanaf €63.965

Kepler Six

De flexcamper met zes zitplaatsen

De fraai afgewerkte Westfalia Kepler Six is gebaseerd op de lange versie van de Volkswagen Transporter T6 (5.30 meter). Primair is het natuurlijk een complete camper, met keuken inclusief twee pits kooktoestel en koelbox van 40 liter, twee tweepersoonsbedden, zithoek en vast cassettetoilet. Maar de Kepler Six is wel opvallend flexibel. De optionele zes comfortabele individuele zitplaatsen zijn namelijk op rails gemonteerd. Daardoor kun je ze heel gemakkelijk verwijderen of verplaatsen. Dus bepaal je zelf met hoeveel stoelen je op pad gaat en hoe je de Kepler indeelt. Afgestemd op de ruimte die je per trip nodig hebt. Op deze manier is het erg gemakkelijk om een fiets of andere grote voorwerpen mee te nemen. Natuurlijk is er onder het hefdak een tweede tweepersoonsbed. De Kepler valt verder op met slimme opbergmogelijkheden, zoals bagagekisten onder de stoelen. Met 1.99 meter hoogte heeft de Westfalia Kepler toegang tot de meeste parkeergarages.

Lengte: 5.300 mm
Breedte: 1.904 mm
Hoogte: 1.990 mm
Wielbasis: 3.403 mm
Schoonwater: 40 liter
Vuilwater: 30 liter

Bed hefdak: 1,90 x 1,20 meter
Bed beneden: 1,90 x 1,23 meter

Vanaf €72.210

Kepler Sixty

Moderne retrocamper

De Westfalia Kepler Sixty is de hefdakcamper die terug verwijst naar de jaren waarin de VW t1 en t2 werden gebouwd maar dan met de luxe en comfort van hedendaags. Buiten vallen de chroom accenten op, het Sixty- logo en achter de luchtinlaatroosters. Ook het tentdoek van het hefdak is mooi bijpassend. De retro uitstraling is door westfalia volledig doorgevoerd binnen in de camper, zo is ook de keuken (met twee pits kooktoestel en 40 liter koelbox) en de tweepersoons zitbank uitgevoerd in de rood-witte kleurstelling.

Lengte: 5.300 mm
Breedte: 1.904 mm
Hoogte: 1.990 mm
Wielbasis: 3.403 mm
Schoonwater: 40 liter
Vuilwater: 30 liter

Bed hefdak: 1,90 x 1,20 meter
Bed beneden: 2,00 x 1,20 meter

Vanaf €67.070

Jules Verne

Doordacht en stijlvol

De Westfalia Jules Verne is innerlijk vrijwel identiek aan de Westfalia Kepler One. De Jules Verne is echter gebaseerd op de Mercedes Vito en daarmee een fractie minder ruim dan de Kepler, die de basis van de Volkswagen Transporter T6 met lange wielbasis heeft. Het design en de afwerking is op hetzelfde hoge niveau en ook deze camper kent tal van slimme toepassingen. Zoals de unieke L-vormige bank met grote uitklapbare tafel, de slimme opbergruimten zoals bagagekisten onder de bank, de manier waarop het vaste toilet en de badkamer (met warm water) is verwerkt in het concept, de positie van de keuken (met twee pits kooktoestel en koelkast van 51 liter) die ook van buiten goed bereikbaar is, de boiler voor warm water, de twee comfortabele tweepersoonsbedden met de verende en ventilerende Froli-schotels (boven) en het slimme opstapje. In alles is het camperspecialisme van Westfalia voelbaar. De afwerking, uitstraling en kwaliteit van de gebruikte materialen zijn echt premium. Leuk detail is ook de open air functie van het hefdak, om ’s avonds samen naar de sterren te kijken. Met 1.99 meter hoogte komt de Jules Verne in vrijwel alle parkeergarages.

Lengte: 5.140 mm
Breedte: 1.904 mm
Hoogte: 1.990 mm
Wielbasis: 3.403 mm
Schoonwater: 40 liter
Vuilwater: 30 liter

Bed hefdak: 1,90 x 1,17 meter
Bed beneden: 1,80 x 1,19 meter

Voor ieder wat wils

Bekijk de andere modellen van Westfalia

Is de Kepler niet helemaal wat u zoekt? Westfalia heeft een aantal andere modellen. Bekijk het overzicht en laat u inspireren.

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.