propecia cost
Main menu

Service

 

Ervaar onze services

Campers en camperen zijn onze passie en dat merkt u meteen als u bij ons binnenkomt. Wij doen niets liever dan onze kennis met u delen en onze diensten aan u te verlenen. Graag zetten we onze services voor u op een rij:

Reparatie, onderhoud en keuringen: ook van het woongedeelte!

De werkplaats van Camper Centrum Nederland lijkt op het eerste gezicht een gewone, moderne werkplaats. Maar wie beter kijkt, ziet de verschillen. Een loopbrug om daken te inspecteren. Een speciale douche voor het testen op waterdichtheid. Hoogwaardig hout voor het maken van panelen. Gasdetectie- en montageapparatuur. Zonnepanelen en satellietschotels. U ziet het ook aan de monteurs. Technisch geschoolde specialisten, die uit eigen ervaring alles weten van campers en camperen. Zij verrichten alle denkbare onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden. Zowel aan het technische gedeelte als aan het woongedeelte van uw camper. Dat is wat deze werkplaats zo uniek maakt: één werkplaats voor alle denkbare camperwerkzaamheden!

Is uw camper ouder dan vijf jaar? Dan geldt op reparatie en onderhoud een korting op de eindfactuur van 10%. Zo houdt u uw camper tegen scherpe tarieven in topconditie.

Vervangend vervoer bij reparatie en onderhoud

Bij onderhoud of reparatie kunt u voordelig gebruikmaken van een huurauto. Blijft u liever thuis? In overleg halen we uw camper op en brengen hem weer terug, tegen een heel redelijke vergoeding. Vraag vooraf even naar de voorwaarden, tarieven en beschikbaarheid. 

Wachten is bij ons een belevenis

Wilt u wachten op de reparatie of het onderhoud? Dan hoeft u zich bij ons aan de leestafel geen moment te vervelen. Genietend van een kopje koffie staat u gratis Wi-Fi ter beschikking, zodat u altijd online bent. Wilt u Amersfoort ontdekken? Reserveer dan één van onze leenfietsen. Of boek in de zomer ons gratis vaararrangement: een boottocht door de grachten, begeleid door een gids en afgesloten met koffie en gebak. Vraag vooraf even naar de mogelijkheden. 

Bandenhotel met unieke service

Camper Centrum Nederland heeft voor elke camper de juiste band, met Continental als belangrijkste huismerk. En voor slechts € 95,- per jaar wisselt het Bandenhotel van Camper Centrum Nederland bovendien uw banden twee keer per jaar. Inclusief reinigen, uitbalanceren, opslag en koffie! Waar vindt u een hotel met zo’n service? 

Stalling: zorgeloos de winter door

Voor klanten die niet doorrijden in de wintermaanden biedt Camper Centrum Nederland een aantrekkelijk geprijsde stalling. Uw camper staat volledig geprepareerd in een afgesloten en beveiligde ruimte in Amersfoort. Desgewenst wordt ook een onderhoudsbeurt doorgevoerd. Vraag naar de mogelijkheden, ook voor een haal- en brengservice. 

 

FacebookG+Twitter