Onderhoud & Services

De werkplaats van Campercentrum Nederland lijkt op het eerste gezicht een gewone, moderne werkplaats. Maar wie beter kijkt, ziet de verschillen. Een loopbrug om daken te inspecteren. Een speciale douche voor het testen op waterdichtheid. Hoogwaardig hout voor het maken van panelen. Gasdetectie- en montageapparatuur. Zonnepanelen en satellietschotels. U ziet het ook aan de monteurs. Technisch geschoolde specialisten, die uit eigen ervaring alles weten van campers en camperen. Zij verrichten alle denkbare onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden. Zowel aan het technische gedeelte als aan het woongedeelte van uw camper. Dat is wat deze werkplaats zo uniek maakt: één werkplaats voor alle denkbare camperwerkzaamheden!

Voor vele veilige kilometers

Onderhoud

Campercentrum Nederland is het enige bedrijf in Europa dat zo volledig is ingesteld op reparatie en onderhoud van Volkswagen Campers, Westfalia campers en Karmann-Mobil Campers. Het is de basis voor vele zorgeloze kilometers en voor het behoud van een hoge restwaarde van uw camper.

snel en efficient

Schadeherstel

Schade aan uw camper? Laat het door ons repareren. Campercentrum Nederland is een door Bovag en Volkswagen Duitsland erkend schadebedrijf, waar u uw beschadigde camper met een gerust hart kunt achterlaten.

Het bandenhotel

Zomer- & winterbandenwissel

Met de juiste voorbereiding het nieuwe seizoen in. Wissel de banden van uw camper op tijd.

DSG & TDI tuning

Motoroptimalisatie

Door het finetunen van de inspuiting, nokkenaspositie, ontstekingstiming, luchtdruk en inspuitdruk van motor krijgt u meer vermogen en minder verbruik

Met zekerheid op pad

Garantie

Ervaar onze jarenlange zekerheden. Als vaste klant kunt u vaak garanties nog verlengen, met daarbij aantrekkelijke aanbiedingen van onderhoud en APK.