Onderhoud & Services

De werkplaats van Campercentrum Nederland lijkt op het eerste gezicht een gewone, moderne werkplaats. Maar wie beter kijkt, ziet de verschillen. Een loopbrug om daken te inspecteren. Een speciale douche voor het testen op waterdichtheid. Hoogwaardig hout voor het maken van panelen. Gasdetectie- en montageapparatuur. Zonnepanelen en satellietschotels. U ziet het ook aan de monteurs. Technisch geschoolde specialisten, die uit eigen ervaring alles weten van campers en camperen. Zij verrichten alle denkbare onderhouds-, reparatie- en keuringswerkzaamheden. Zowel aan het technische gedeelte als aan het woongedeelte van uw camper. Dat is wat deze werkplaats zo uniek maakt: één werkplaats voor alle denkbare camperwerkzaamheden!

Voor de vele veilige kilometers

Onderhoud

Onderhoud is de beste garantie voor zorgeloze vakantiekilometers. Als specialist en enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland, weet Campercentrum Nederland alles van uw camper.

snel en efficient

Schadeherstel

Schade aan uw camper? Laat het door ons repareren. Campercentrum Nederland is een door Bovag en Volkswagen Duitsland erkend schadebedrijf, waar u uw beschadigde camper met een gerust hart kunt achterlaten.

snel en efficient

Zomer- & winterbandenwissel

Campercentrum Nederland heeft voor elke camper de juiste band, met Continental als belangrijkste huismerk. En voor slechts € 150,- per jaar wisselt het Bandenhotel van Campercentrum Nederland uw banden twee keer per jaar. Van zomer- naar winterbanden en van winter- naar zomerbanden. Tijdens het wisselen reinigen we de wielen en zorgen we voor een veilige en droge opslag. Waar vindt u een hotel met zo’n service?

DSG & TDI tuning

Motoroptimalisatie

Door het finetunen van de inspuiting, nokkenaspositie, ontstekingstiming, luchtdruk en inspuitdruk van motor krijgt u meer vermogen en minder verbruik

Met zekerheid op pad

Garantie

Ervaar onze jarenlange zekerheden. Als vaste klant kunt u vaak garanties nog verlengen, met daarbij aantrekkelijke aanbiedingen van onderhoud en APK.