Camperschadespecialist Nino van Ingen

Nino van Ingen werkt al sinds 2005 bij Campercentrum Nederland, eerst als werkplaatschef en de laatste vier jaar als verantwoordelijke bij de schade- en carrosserieafdeling. Daarvoor deed hij jarenlang schade-ervaring op bij personenautobedrijven, zoals bij de Volkswagen-dealers De Haas in Doorn en De Waal in Tiel. “Schadeherstel is mij echt met de paplepel ingegoten. Ik heb het vak geleerd naar de hoge maatstaven van Volkswagen en durf mijzelf echt een specialist te noemen. Mensen onderschatten het belang van vakmanschap bij schadeherstel nog wel eens. Begrijpelijk, want zij zien vaak alleen de buitenkant. Maar vooral bij een camper raakt schade van buitenaf vaak ook het interieur. Je kunt dat alleen goed herstellen als je alles weet van de carrosserie én het meubilair. Maar ook door te repareren met professionele apparatuur en uitsluitend originele onderdelen te gebruiken. Zo behoud je de garanties én een goede restwaarde. En kun je ook na een forse schade nog vele zorgeloze vakantiekilometers maken.”

Nino van Ingen Camperschadespecialist
“Er is geen schadebedrijf dat meer van schadeherstel van Volkswagen Campers afweet dan wij!”

“Wij zijn met schadeherstel de laatste jaren enorm gegroeid. Dat komt vooral omdat steeds meer mensen ontdekken wat wij doen en hoe we het doen. Wij weten precies hoe je delen demonteert en weer monteert. Wij kennen elk detail van het interieur. Wij hebben ervaring met veel voorkomende camperschades. Er is geen bedrijf dat meer van (Volkswagen) camperschades afweet dan wij en dat benadrukken wij ook steeds bij onze klanten. Omdat we teveel campers hebben gezien waar het mis is gegaan. Zoals de Volkswagen Karmann Colorado, waarvan de sponning en deur door verkeerde montage niet meer goed afsloot. De California met waterschade, waarbij men het dak niet demonteerde, wat wel had moeten gebeuren. Niet voor niets worden wij regelmatig door schadebedrijven gebeld, om schade aan een camper te herstellen. Zij willen hun vingers daar niet aan branden en wij doen het graag.”

Behoud van garanties

wij ze zo nodig helpen met het invullen van het schadeformulier, voor vervangend vervoer zorgen en alle rompslomp met de verzekering overnemen. Maar we geven ze vooral de geruststelling dat hun camper weer helemaal de oude wordt, met behoud van lopende fabrieksgarantie, garantie op originele delen en vier jaar garantie op het schadeherstel. Zo wordt de restwaarde van de camper niet aangetast. Daar rijd je toch graag een paar extra kilometers voor?”

Ook kleine camperschade

“Ook voor kleine schades kan men bij ons terecht. Denk aan steenslag, krassen in de lak, hagelschade, kleine deukjes of bumperschade. Maar ook voor interieurschades, zoals krassen op het dashboard, gaatjes in de bekleding of inbraakschade. In veel gevallen kunt u er in Amersfoort gewoon op wachten.”

 

Verzekeraar met camperkennis

“Taxatie en administratieve afhandeling regelen wij met de betreffende verzekeringsmaatschappij. Vaak is dat Aveco, een echte specialist op gebied van camperverzekeringen. Zij hebben veel ervaring met het afwikkelen van schadeherstel van campers en stellen zich daarin heel flexibel op. Dat werk erg plezierig en snel. Daarom bevelen wij hen vaak aan. Juist bij schade wil je dat zaken zonder weerstanden worden afgehandeld.”

Kies voor kwaliteit en gemak

Heeft u schade aan uw camper, kies dan voor zekerheid en neem contact met ons op. U weet wie wij zijn en wij geven u de zekerheid dat uw camper veilig en vakkundig wordt hersteld en nemen u alle administratieve rompslomp uit handen. Met vier jaar garantie op het herstel en behoud van restwaarde van uw camper. Uw fraaie camper verdient het!